Home

QR Menu

  • Pate d'ardenne met getoast brioche brood, gekonfijte ajuin, notenvinegraitte en kruidensla

    17

  • Salade ardennaise, krielaardappel, appenzeller, coppa

    18,5

  • Mosseltjes geinspireerd op reizen naar Indonesië geserveerd met verveine jus

    18,5

  • Carpaccio van tonijn, komkommer en miso

    29

  • Ricotta spinazie pasta met gebakken champignon

    27

  • Hoevekip "Belle Flamande", geroosterde pastinaak, sesam

    28

  • Zalm forel, spitskool en botersaus

    31

  • Dunne lende, gekonfijte sjalot, boter maitre d'hôtel

    37

  • Chocolade mousse, ijs van boerenwormkruid, amandel crumble

    9,5

  • Broodpudding, appeltjes, kaneel, gezouten caramel met calvados

    12,5

  • Kaasplank

    17,5

  • Garnaalkroket

    9.5

  • Gerookte zalm

    9

  • Pasta met ragu

    14

  • Vol au vent De Laet, aardappelkroketjes

    16.5

  • Dame Blanche

    12.5

en