Voorgerechten
-
Gele biet, gerookte paling en geitenkaas
16
-
Rundstartaar, gekarameliseerde ui en parmezaan
20.5
-
Pasta met guanciale, witte asperge en daslook
20
-
Carpaccio van Gambero Rosso, yoghurt, dille en mierikswortel
34.5
Hoofdgerechten
-
Varkenswang 'Brasserie de la Lesse', bearnaise en haricots verts
31
-
Zeebaars, spinazie, garnaaltjes en gestampt patatje met citroentijm
36.5
-
Kalfslende met kruidenkorst, doperwt, haricot vert en kalfsjus
36.5
-
Ravioli met spinazie en ricotta, beurre blanc met citroentijm
29
Desserts
-
Aardbeien, amandel en Crème Catalan
13.5
-
Tijgersoes, vanille, praline en chocoladesaus
12.5
-
Kaasselectie van Kaasaffineurs van Tricht Antwerpen, brioche en chutney
17.5
Voor de kleinsten
-
Voorgerecht | Garnaalkroket
9.5
-
Voorgerecht | Zalm
9
-
Hoofdgerecht | Pasta met ragout
14
-
Hoofdgerecht | Vol au vent De Laet, aardappelkroketjes
16.5
-
Dessert | Dame Blanche
12.5