Home

Menu

Ontdek ons aanbod

  • 3-gangenmenu

    55

    voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

  • 4-gangenmenu

    69

    voorgerecht - voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

  • Voorgerecht

    Witte tonijn, radijs en dashi met rozebottel

  • Optioneel voorgerecht

    Gillardeau oester, geplette aardappel en yoghurt met mirixwortel

  • Hoofdgerecht

    Melk lamb, gekonfijte sjalot, girolle au vin jaune et carrot

  • Dessert

    Chocolade taarte met koffie en yuzu

  • Suggestie (voor twee personen)

    85

    Txogitxu ciderhouse selection, tomaat coeur de boeuf, puree met look, wortels en geglaceerde girolle.

  • A la carte

    15

    Gamberoni Rosso aioli

  • Voorgerecht

    Botterboon, Straciatella en abrikoos

  • Optioneel voorgerecht

    Gillardeau oester, geplette aardappel en yoghurt met mirixwortel

  • Hoofdgerecht

    Hoevekip "Belle flamande", courgette, prei en saus met citroentijm

  • Dessert

    Aardbei, basilicum, vanille en balsamico

  • Suggestie (voor twee personen)

    85

    Txogitxu ciderhouse selection, tomaat coeur de boeuf, puree met look, wortels en geglaceerde girolle.

  • A la carte

    15

    Gamberoni Rosso aioli

  • Voorgerecht

    Witte tonijn, radijs en dashi met rozebottel

  • Optioneel voorgerecht

    Gillardeau oester, geplette aardappel en yoghurt met mirixwortel

  • Hoofdgerecht

    Procureur gekonfijt en gegrild, tomaat en chimichurri

  • Dessert

    Chocolade taarte met koffie en yuzu

  • Suggestie (voor twee personen)

    85

    Txogitxu ciderhouse selection, tomaat coeur de boeuf, puree met look, wortels en geglaceerde girolle

  • A la carte

    15

    Gamberoni Rosso aioli

nl