Home

Menu

Ontdek ons aanbod

  • Tomaatjes in bouillon met versegeitenkaas en basilicum

    17,5

  • gravad lax van zalm, gepickelde komkommer, vinegraitte met yoghurt en dille

    24

  • Tartaar van Kalf met raapjes en jus style vitello tonnato afgewerkt met geraspte parmezaan

    22

  • Hoeve eitje gepocheerd met voorjaarsgroentjes, girolles, chorizo en botersaus met citroentijm

    22

  • rine van Lamsschouder, doperwt en emulsie van rozemarijn. Orechiettes met parmezaan

    32

  • Kabeljauw met kuidenkorst, met compote van tomaat en kruiden uit de tuin. Gekonfijte aardappel met aioli

    36

  • Piepkuiken, gelakt met miso en yuzu. Sucrine slaatje gemarineerd en aardappel purree met knoflook

    36

  • Ravioli met spinazie en ricotta, beurre blanc met citroentijm

    29

  • Semifreddo, framboos en blauwe bes, merengue van munt.

    13

  • Cremeux van chocolade, crumble met kaneel en Mousse van koffie

    10

  • Kaasselectie van Kaasaffineurs van Tricht Antwerpen, brioche en chutney

    17.5

  • Voorgerecht | Garnaalkroket

    9.5

  • Zalm voorgerecht

    9

  • Hoofdgerecht | Pasta met ragout

    14

  • Hoofdgerecht | Vol au vent De Laet, aardappelkroketjes

    16.5

  • Dessert | Dame Blanche

    12.5

nl