Om te delen
-
Tempura garnalen – zoetzure saus met mango
13
-
Gegrilde groenten – alioli
10
-
Hummus - zaatar en naanbrood
9
-
Spaanse vleeswarenplank
17
-
Goujonnettes met een krokant jasje – tartaarsaus met yuzu
14
Voorgerechten
-
Tartaar van rundsvlees - witloof - uienmousse - bier
20
-
Rauw gemarineerde zalm- komkommer - chimichurri
19
-
Burrata- artisjok - gegrilde knoflook – coulis van rucola - parmezaan
17
-
Eendengyoza – wortelpickles – sichimi – ponzusaus
17
-
Gesmoorde geroosterde wortelen – miso sabayon – kastanje
22
-
Kroket van zwezerik - koolrabi - shii take – saus van foie gras
18
Hoofdgerechten
-
Vis van de dag - brocolini - wulken - kumquat - dashi bouillon - soba
32
-
Geglazuurd biggetje - asperges - morilles - koffiesaus
30
-
Verse pasta – scampi’s – krokante groenten – thaïse velouté
26
-
Risotto - lentegroenten - dragonemulsie
18
-
Han burger 100% lokaall - aardappelen - coleslaw
29
Desserts
-
Melkchocolademousse - pinda - karamel – bretoens zandkoekje
13
-
Gekoelde nougat - seizoensfruit
11
-
Gastronomische koffie
12
-
Citroenschuimtaart
12
-
Belgisch kaasplankje
14
Voor de kleinsten
-
Mini kaaskrokketten van Rochefort
9
-
Quiche carbonara stijl
10
-
Gerookte zalm - citroenmousse – getoast brood
11
-
Scharrelkip – wortelen - aardappelcrumble
16
-
Verse pasta - bolognaise
14
-
Gepaneerde solettes - purree - voorjaarsgroenten
16
-
Kleine pizza van het huis - mozzarella – rucola pesto
14
-
Ijscoupe "Oreo"
7
-
Panna cotta met rode vruchten
6
-
Churros – chocoladesaus – gegrild amandelen
6
-
Appeltaart – karamel met gezouten boter
7