Voorgerechten
-
Tomaatjes in bouillon met versegeitenkaas en basilicum
17,5
-
gravad lax van zalm, gepickelde komkommer, vinegraitte met yoghurt en dille
24
-
Tartaar van Kalf met raapjes en jus style vitello tonnato afgewerkt met geraspte parmezaan
22
-
Hoeve eitje gepocheerd met voorjaarsgroentjes, girolles, chorizo en botersaus met citroentijm
22
Hoofdgerechten
-
rine van Lamsschouder, doperwt en emulsie van rozemarijn. Orechiettes met parmezaan
32
-
Kabeljauw met kuidenkorst, met compote van tomaat en kruiden uit de tuin. Gekonfijte aardappel met aioli
36
-
Piepkuiken, gelakt met miso en yuzu. Sucrine slaatje gemarineerd en aardappel purree met knoflook
36
-
Ravioli met spinazie en ricotta, beurre blanc met citroentijm
29
Desserts
-
Semifreddo, framboos en blauwe bes, merengue van munt.
13
-
Cremeux van chocolade, crumble met kaneel en Mousse van koffie
10
-
Kaasselectie van Kaasaffineurs van Tricht Antwerpen, brioche en chutney
17.5
Voor de kleinsten
-
Voorgerecht | Garnaalkroket
9.5
-
Zalm voorgerecht
9
-
Hoofdgerecht | Pasta met ragout
14
-
Hoofdgerecht | Vol au vent De Laet, aardappelkroketjes
16.5
-
Dessert | Dame Blanche
12.5